Atelier Smaku – bezglutenowa kuchnia wegańska

 

 

Jola Słoma & Mirek Trymbulak – autorzy książek kucharskich, programu kulinarnego www.ateliersmaku.tv oraz bloga www.ateliersmaku.pl. Z wielką pasją i typową dla artystów-projektantów mody kreatywnością promują bezglutenową kuchnię wegańską. Dlatego też stworzyli wyjątkowe miejsce: pracownię kulinarną ATELIER SMAKU – kameralną, profesjonalnie wyposażoną szkołę gotowania, w której odbywają się pokazy, szkolenia i warsztaty kulinarne dla amatorów i profesjonalistów. W Gdyni Orłowie przy ul. Bytomskiej 36 otworzyli także Bistro & Delikatesy z autorskimi daniami, gotowymi do podania lub podgrzania. Na miejscu serwowane jest również jedzenie na ciepło oraz desery.

Podczas Dnia Jogi ATELIER SMAKU pojawi się swoim food truckiem z bezglutenową kuchnią wegańską.